SanatMetal
Főoldal  Blog

A fogbeültetés 10 előnye az egyéb fogpótlási eljárásokkal szemben 2. rész

A fogbeültetés - mint fogpótlási eljárás - 10 kiemelkedő előnyét felsorakoztató sorozatunk második részét olvashatja ebben a bejegyzésünkben (az első rész ide kattintva érhető el).

5. Megvédi az egészséges csontállományt: Ha nem pótolja elvesztett fogait, az idővel az állcsont állapotának romlásához, vagy akár elvesztéséhez is vezethet azokon a területeken, ahol fogai hiányoznak! Ennek az az oka, hogy az állcsont – amennyiben nem természetes feladatát, a fogak támasztását végzi – elveszti szilárdságát. A fogpótlási eljárások közül egyedül a fogbeültetés védi meg állcsontját azáltal, hogy a rágóerő továbbra is az állcsontra hárul, így megelőzhető a csontsorvadás.
6. Segíti a természetes beszédet: Az állandóan elmozduló protézis beszéd-problémákhoz és kellemetlen társadalmi helyzetekhez vezet, de ez a probláma nem áll fenn az implantátumok esetében, melyek tökéletesen fúzionálnak állcsontjával.
7. Eheti kedvenc ételeit: Élvezze kedvenc ételeinek ízét és egyen bármit, amit megkíván! Nem kell aggódnia amiatt, hogy a rágás miatt elmozdul, megsérül, vagy kiesik fogpótlása, protézise.

Hamarosan jelentkezünk a harmadik, záró résszel!